21 timmar av frihet

Det är så mycket man vill och behöver göra som oftast inte hinns med när man har två små underbara barn. Därför försökte vi verkligen ta tillfället i akt när vi i fredags fick barnvakt. Min bror Micke var på besök hos mor och far och kom då och hämtade barnen för lite umgänge hemma hos dem utan oss. Så från kl 18 på fredagen fram till kl 15 på lördagen var vi fria! Vad skulle vi hitta på med denna dyrbara tid?

Vad är det som vi sällan eller aldrig kan göra tillsammans med barnen eller som är mycket enklare utan dem?

Jo vi började med att svida om och ta bussen ner till stan där vi letade upp en lämplig restaurang. Vi landade på Glädje där vi delade på en fantastiskt snackstallrik till förrätt, varsin högrevsburgare till huvudrätt tillsammans med varsin god öl. Vi blev så härligt mätta, och trötta, för så här sent är vi ju sällan ute och svirar. 

   
 
Vi gick förbi Pressbyrån på vägen till bussen och köpte en tidning om kök och lite godis. Lyx!

  
Väl hemma kollade vi på ett avsnitt av vår nuvarande seriefavorit innan vi somnade gott med vetskapen om att inga nattliga besök av trötta och gnälliga barn skulle komma att ske. Vi skulle inte heller behöva leta nappar eller trösta någon med mardrömmar, och sovmorgon väntade oss båda. FANTASTISKA FÖRUTSÄTTNINGAR. 

Efter nästan tio timmar sömn, TIO TIMMAR, så gjorde vi scones till frukost och inventerade barnens vintermössor, vantar, fuskpolos med mera inför vår lilla shopppingrunda. 

Vi startade med lite köksinspiration på Kvik, sen inhandlades mössor, vantar, byxor och annat som behövdes. 

En snabb lunch på subway och lämning av återvinning hann vi också med innan vi fick återförenas med våra små busungar hemma hos mamma och pappa! Underbart!

Det här är en av anledningarna till att vi flyttade hem, att kunna få barnvakt. Tack mamma, pappa och Micke. Det är värt så himla mycket för oss. 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s