Semester sommaren 2015

Hela tre veckor av min semester har redan rusat förbi men vi har hunnit med mycket skoj. 

Vi firade in semestern genom att fira midsommar med familjen Jensen/Kjellsson. Senare på kvällen kom även min bror, svägerska, deras lilla dotter och svägerskans bror och sambo och anslöt sig till firandet. En mycket trevlig afton. 

   
    
   

En knapp vecka senare gick jag och min sköna böna, Anna, på Norlie & KKV på sommartorsdag i Borås. 

  
Sen packade vi ihop lilla familjen för en vecka i Töreboda och Björkulla. Vi umgicks med våra familjer, badade och gick på Törebodafestivalen. Där såg vi bland annat Stiftelsen, Tomas Ledin, Mora träsk och Sean Banan. 😁 

    
    
   
Äntligen var det också dags att fira att vår älskade Didrik fyllt 3 år. Han hade önskat sig pirattema och det försökte vi såklart lösa med lite hemmapysslade tillbehör. 

   
    
    
 
Alla barnen fick varsitt kit med pirathatt, ögonlapp och krok. Tårtan såg ut som ett piratskepp och en flaskpost från kapten svartskägg guidade dem till skattkistan. Tror att Didrik var nöjd. Vi hade kanonfint väder, precis som dagarna innan. Den riktiga sommarvärmen var på plats. 

Veckan hem-hemma avslutades med ett besök på riddarveckan, minigolf och fläderplockning.

   
    
   
Väl hemma i Gråbo så var det i princip bara att packa om bilen för att åka iväg på nästa semestertripp. Men innan vi gjorde det så hann vi sätta en sats med jordgubbs- och flädersaft. 

  
Sen drog vi till Grebbestad. För de flesta så är Grebbestad en ort på västkusten. Men frågar man Didrik så är det själva huset vi bodde i strax norr om Grebbestad som ÄR Grebbestad. Vi spenderade 3 nätter där tillsammans med Mackes familj(både föräldrar, syskon och syskonbarn). Vi besökte bland annat Nordens ark, fiskade krabbor och hängde på stranden. Det var hur mysigt som helst. Även här hade vi tur med vädret och kusten visade sig från sin allra bästa sida. 

    
    
    
    
    
   
Under tiden så går Didrik samtidigt livets hårda skol i att bli blöjfri. Kalsongerna går åt i en herrans takt men det går bättre och bättre för varje dag! 👍🏽

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s