En händelserik vår med stora beslut

Någon gång under vintern, efter en ganska kämpig höst, så började vi på allvar fundera på att flytta ”hem”.  Funderingarna gick fram och tillbaka och vi provade en hel del senarion i våra huvuden. När vi väl kommit fram till att det var det vi ville så kom den första stora frågan. I vilken ände börjar vi? Jobb? Hitta det rätta boendet? Sälja befintlig bostad? Fixa förskoleplats och så vidare. 

Vi kom fram till att det bara var att köra och leta på alla fronter. Så efter en vår med mycket ovisshet, letande och kämpande så verkar det mesta nu vara på bana. Om knappt en månad så går flyttlasset. 

Att genomföra en förändring av den här storleken i våra liv känns väldigt läskig vissa dagar och ibland kommer frågan i huvudet om vi verkligen tagit rätt beslut, men alla gånger landar vi i att det är det här vi vill även om vi inser att det kommer bli en stor omställning för både oss och barnen med nya jobb, ny stad, ny bostad och ny förskola. 

Jag har gjort min sista arbetsdag på ICA Reklam där jag arbetat i 7 år och har nu semester. Semestern är ganska lång men det är mycket som ska göras innan jag börjar på mitt nya jobb. 

Här är familjen som ska starta ett nytt äventyr i Skövde! 
 

Annonser

One thought on “En händelserik vår med stora beslut

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s