Fullspäckad helg

Förra helgen inleddes med det årliga julbordet med Mackes gamla föreningskompisar med respektive. Årets julbord intogs på Bryggan under bron. Jag lyckades inte knäppa någon bild själv så jag har lånat denna av Olsson. Ni ser ju hur glada och sociala vi var.
20131212-082454.jpg
Bilden återger inte riktigt den stämning som var, stället var fullt med fulla företagsgäng som sjöng och höll musikquiz. Det var som vanligt en mycket trevlig kväll som avrundades på ölrepubliken. Sen begav vi oss hemåt där svärföräldrarna passade vår lilla guldklimp.

Lördagen spenderades på IKEA. Didrik var bra gnällig och vi trodde att det var tänder och bristande sömn som var problemet. Det kändes lite jobbigt att lämna honom när han var så ledsen men farmor ock farfar gjorde ett bra jobb medan jag och Macke drog på 30-årsfest.

Det var dags att fira en av våra allra bästa vänner, Anna!
Jag hittade Anna när jag började plugga i Göteborg vårterminen 2005. Sen dess har vi hängt ihop och det är jag så glad för. I lördags firade vi hennes födelsedag i förskott. Det bjöds på god mat, dryck och spel. En jättemysig kväll!

20131212-092637.jpg
Andra advent firades med pepparkaksbak innan svärföräldrarna drog sig hemåt. Didrik var fortfarande lite hängig och kom inte på att degen är jättegod att smaka på. Men han var väldigt söt när han kavlade sin deg.

20131212-093058.jpg
På söndagseftermiddagen förstod vi varför grabben inte var på topp. Det rann ur båda öronen. Antagligen dubbelsidig öroninflammation med spruckna trumhinnor. Inte så konstigt att han var lite gnällig. Stackars pojk.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s